A Nike és az Adidas női és férfi cipői

A Nike és az Adidas női és férfi cipői

A Nike és az Adidas már több tíz éve vezető piacmárkák. Az eredetileg sportolóknak kifejlesztett cipők és ruházati elemek mára már a legtöbb közép és felsőosztálybeli szekrényében fellelhetők. A cégek indítása óta töretlenül hódítják meg a világ számos pontját, szponzorálnak sporteseményeket, és nyújtanak kényelmet és biztonságot bárkinek. Az, hogy ilyen régóta ennyire minőségi termékekkel foglalkoznak, az egy jó alapot ad annak, ha valaki cipővásárlásra adja a fejét. A Nike és az Adidas futócipő ugyanis mindenki számára elérhető kényelmet nyújt, legyen szó bármelyik ország kínálatáról.

adidas női cipők

A sok más forgalmazása mellett, például ruházati cikkek, kiegészítők, mégis mindkét márka számára a cipők a legfelkapottabbak. Mivel ezek a cipők a strapabírást szolgálják, így hosszú távon maradnak hűséges társaink. A Nike és az Adidas női cipőiről elmondható, hogy nagyon széles palettában kaphatóak a cipőboltokban. Ami újdonság, hogy más cipőmárkákkal szemben a Nike és az Adidas nem a lányos dolgokra helyezi a hangsúlyt. Gyártanak persze rózsaszín, vagy virágos darabokat, de nem ez a fő attrakció. Nagy választékban árusítják a női cipőiket, amik között számos olyan darab van, ami sötétebb színekben pompázik, vagy teljességgel unisex. Ami előny még, hogy ez a két márka a legkisebbekkel is foglalkozik, így a női és férfi cipők mellett a kislányok is találnak maguk számára megfelelő cipőket.

A férfi cipő kínálat is forradalmian új, ugyanis a legtöbb cipőgyártó cég nem fektet elég nagy hangsúlyt a férfi választékra. Ha megfigyeljük, szinte minden téren így van, hogy a férfi árucikkekből jóval kevesebb féle található meg a polcokon, mint a női darabokból. Ez alátámaszt minden olyan sztereotípiát, hogy a nők sokkal többet vásárolnak férfitársaiknál, valamint hogy jóval annyi cipőre is van szükségük, mint a másik nemnek. Ennek persze lehet igazságalapja, de nem adhatna okot arra, hogy ezek a cégek ténylegesen kevesebb modellt gyártsanak az erősebb nem lábaira. Ebből a szempontból is áttörést hozott mind a Nike, mind az Adidas. Ők külön ügyeltek erre, ezért a polcokon a férfi cipők is nagy mértékben megtalálhatóak. Nem csak az önálló boltjaikban, de sportboltokban, és egyéb cipőboltokban is forgalmaznak férfiak számára létrejött darabokat. Ezek között vannak igazán férfias, de olyan cipők is, amik a női kollekció részét is képezik. Ahogyan már a nőknél is említettem, gyermekek számára is gyártanak edzőcipőket ezek a márkák, szóval a kisfiúk sem maradnak Nike és Adidas sportcipők nélkül.

Ezekben a lábbelikben azonban közös a kényelem, mint fő szempont. Éppen ezért, az adpsport.hu mivel eredetileg sportolókat céloztak be márkáikkal, a biztonságos sportolás igen nagy szerepet kapott a tervezésben. Ez nem csak a sportemberek számára kedvez, hanem azoknak is, akik csupán a hétköznapokban szeretnének ilyesmi cipőket viselni. Egy hosszú belvárosi séta sem terheli meg a lábat, és még a stílusra is ügyelnek. A széles választék lehetővé teszi, hogy bármilyen outfit-hez találjunk megfelelőt, legyen szó egy sportos ruházatról, vagy egy csajosabb kinézetről is akár. A Nike és az Adidas gyártmányai mindenképpen feldobják öltözködésünket, és alapdarabjait képezik ruhatárunkat. Bármilyen sporthoz használhatók, bár a Nike főleg futásra szakosodott, de tényleg minden sport terén megfelelően helyt áll mind a két sportmárka. Megkönnyíti a sportolást, kényelmet biztosít, és tartja a lábunkat, hogy semmiképp ne érjen váratlan sérülés.