Takarítószolgálat egyenesen a profiktól

Takarítószolgálat egyenesen a profiktól

Unja takarítani lakását? Természetes, hiszen sokan küszködnek a folyamattal, elvégre unalmas, hosszadalmas, és ráadásul kötelező, ami sokat ront a helyzeten. Nem csak magunk miatt, és azért, hogy rendben tartsuk környezetünket fontos, de sokszor vendégek érkezésekor, költözéskor, és ehhez hasonló alkalmakkor is életmentő lehet. Ezeket az ember viszont nem úgy ütemezi az esetek többségében, vajon lesz-e ideje kitakarítani előző nap, ennél sokkal váratlanabbak a kötelező takarítási időpontok. A megoldás régóta létezik, ám eddig azt hihettük, csak Amerikában, valamint a filmekben van jelen, Magyarországon pedig vagy egyáltalán nem, vagy megfizethetetlen áron.

Ennek a sztereotípiának nem más, mint a Rendi nevezetű cég vetett véget hazánkban. A megbízható takarítónőknek köszönhetően ez a rendszer remekül működik, mindemellett igazán professzionális munkát végeznek. Ami az egyik legfontosabb kritérium a szolgáltatásoknál, hogy abszolút pénztárcabarát árakon kínálják őket. Ez annyit tesz, hogy különböző csomagok közül választhatunk, lakásméretekre szabva, melynek segítségével egy komplett takarítást vehetünk igénybe. Ha bármilyen extra szolgáltatást szeretnénk igénybe venni, akkor arra is van lehetőség, az alap csomag mellé tudunk még kiegészítő szolgáltatásokat is vásárolni. A munkát szakképzett takarítónők végzik, akik egy több rostás felvételi rendszeren vesznek részt, mire eljutnak odáig, hogy felvételt nyernek a Rendihez. Mivel a takarítószolgálat munkája maximálisan bizalmi alapú, elvégre számunkra sem mindegy, kit engedünk be otthonunkba, ezért a Rendi nagyon ügyel arra, hogy a lehető legjobb emberekkel dolgozzon együtt. Ezeket a takarítónőket magukra is hagyhatjuk munka közben otthon, de ha nincs még meg a kellő bizalom, akkor az sem gond, ha otthon tartózkodunk a takarítás alatt.

Otthoni és irodai takarítás Magyarországon

A Rendi takarítónő magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt jól jöhet, hiszen a csapat tagjai vállalnak otthoni, de irodai takarítást is. Ehhez csupán a méreteknek megfelelő csomagot kell kiválasztanunk, hogy mekkora területen, és mit szeretnénk kitakaríttatni. Fontos információ, hogy ez ezen felül nem igényel semmilyen szaktudást, profi tisztítószereket, stb, viszont a takarítónők abból dolgoznak, ami otthonunkban rendelkezésükre áll. Ezt a saját igényeink alapján kell kialakítanunk, elvégre mi tudjuk, milyen szerek váltak be eddig a takarítások során. Legyen szó vendégvárásról, költözésről, felújításról, vagy csak egy egyszerű, hétköznapi tisztaságról, melyhez nincs erőnk, velük biztosan nem nyúlhatunk mellé. Precíz, pontos, megbízható munkát végeznek, most már nem csak Magyarországon belül, de külföldön is. Céljuk, hogy kapcsolatot építsenek a szomszédos országok lakosaival, bizalmi viszonyra törekednek, mellyel elérik, hogy máshol is minden kétely nélkül igénybe vehessék szolgáltatásaikat. A Rendi tehát meghódítja a világot, de eredetileg mégiscsak hazánkból származik, ezért érdemes mindenképpen letesztelnünk nekünk is.

Egy szó, mint száz, a Rendi megteremtett egy olyan innovatív ötletet itthon, amit ez előtt jószerivel senkinek sem sikerült. A fiatal múltú cég már most ígéretes jövőnek néz elébe, hiszen gyorsan, egyszerűen, és baráti áron kínálnak remek szolgáltatásokat. Ezeket ajándékba is vehetjük barátainknak, szeretteinknek, hiszen ennek mindenki örülne. Ez két féleképpen történhet, vagy egy ajándékutalvány segítségével, vagy pedig a komplett csomagot is kiválaszthatjuk, hogy ne nekik kelljen bajlódni ezzel. Ha bármi kérdésünk van azonban ezzel kapcsolatban, a honlapon mindent megtalálunk. Létezik náluk egy úgynevezett élő chat alkalmazás is, ami ír nekünk, ha beleteszünk a kosárba valamit. Ezen felül van gyakran ismételt kérdések is, ahol választ kaphatunk bármely kérdésünkre.